Damwand ijzer

Damwand ijzer


Damwand dakplaten worden gebruikt voor daken. De sterkte en stabiliteit heeft de damwand dakplaat vooral aan het profiel te danken. Dankzij de overlap van de dakplaten, zijn ze goed te gebruiken voor carports en tuinoverkappingen, terrasoverkappingen of veranda’s waarbij zowel waterdichtheid als winddichtheid een belangrijk punt is.
IJzeren damwandplaten zijn voorzien van een roestwerende coating, maar kunnen op de lange termijn wel onderhoud vereisen. De bovenkant van de damwand dakplaat is antraciet terwijl de onderkant van de damwandplaat creme gekleurd is. Dit geeft een mooi effect aan uw overkapping; de binnenzijde van de overkapping, carport of tuinhuis oogt heel erg licht. Carports op maat levert twee PVC varianten (licht doorlatend en antraciet) en een type metalen damwandplaten. De platen zijn bestand tegen vorst, hitte en hagel en ze zijn waterdicht. Ze zijn gemakkelijk te verwerken en indien nodig in te korten met een slijptol.
Het enige nadeel van deze platen is dat ze minder goed geïsoleerd geluid bij regen of hagel geven dan bijvoorbeeld een EPDM dakbedekking

Aantrekkelijke prijzen - Carports op maatAantrekkelijke prijzen
Specialist in maatwerk - Carports op maatSpecialist in maatwerk
Snelle levering - Carports op maatSnelle levering
Ook levering voor snelbouw mogelijk - Carports op maatOok levering voor snelbouw mogelijk