Over ons


Carports op maat is een nieuwe naam in Carportland maar heeft al jarenlange ervaring in het verkopen en plaatsen van carports, camper/caravanoverkappingen, terrasoverkappingen, tuinoverkappingen, veranda ‘s, kapschuren, tuinhuizen en fietsoverkappingen. Ons team is bereid u een mooi product te leveren voor een eerlijke prijs; daarbij staat een mooie afwerking van het geheel hoog in ons vaandel.

We werken met alleen kwaliteitsproducten, zodat we ook duurzaamheid kunnen garanderen.

Carports op maat:

  • levert / plaatst carports, terrasoverkappingen, tuinoverkappingen, veranda ‘s, kapschuren en fietsoverkappingen OP MAAT!
  • geeft deskundig en eerlijk advies
  • staat garant voor een nauwkeurig afgewerkt product volgens uw keuze
  • kent eerlijke prijzen én uitstekende kwaliteit
  • bied snelle levertijden in Nederland en België
  • is ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar
  • is pas tevreden als u tevreden bent


Bij Carports op maat kunt u middels een uitgebreid keuze menu zelf uw ideale carport, camper/caravanoverkapping, terrasoverkapping, tuinoverkapping, fietsoverkapping, tuinhuis, veranda of kapschuur samenstellen. Via het offerte formulier vraagt u eenvoudig én vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt snel een passende aanbieding van ons!
 

Het team

Kees

Kees

Kees richt zich samen met zijn zoon op de inkoop van hout en andere materialen tegen een zo scherp mogelijke prijs. Kwaliteit, keurmerken en de reputatie van de leverancier zijn daarbij van belang. Alleen zo kan Carports op maat een lage prijs mét kwaliteit garanderen. Daarnaast richt Kees zich op de offerteaanvragen. Hij kan u voorzien van advies, helpen met bouwtekeningen en werkt tevens op de werkvloer mee om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. De administratieve werkzaamheden worden verzorgd door zijn echtgenote.
Frank

Frank

Frank is een echte vakman en zit al ruim 30 jaar in het vak. Hij is nauwkeurig in zijn werk en heeft oog voor detail. Hij heeft meerdere huizen gebouwd, houten tuinmeubelen gemaakt en houdt zich binnen Carports op maat bezig met de montage van carports, overkappingen en tuinhuizen. Frank gaat geen bouwtekening uit de weg en weet carports stevig te plaatsen. Dankzij zijn brede kennis is hij onmisbaar voor ons bedrijf Carports op maat!