Paalbevestigingen

Grondpinnen

Metalen grondpinnen zorgen voor een stevige bevestiging in de grond en bieden extra bescherming tegen houtaantasting bij grondcontact. De palen komen dankzij de grondpinnen namelijk niet in aanraking met de grond, en vocht maakt dus geen kans om het hout aan te tasten.
Voor het verankeren van uw carport, tuinoverkapping, terrasoverkapping, kapschuur of tuinhuisje. Grondpinnen zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal. Grondpinnen zijn in diverse maten verkrijgbaar.

H- ankers


H-ankers zijn balkdragers  met een H vorm en zijn grijs gegalvaniseerd en vuur verzinkt. Deze balkdrager is een erg handig hulpmiddel bij het vastzetten van een carport, terrasoverkapping, tuinoverkapping, kapschuur of tuinhuisje, want ze worden in beton in de grond verankerd.
Door de robuuste verankering in beton zijn de steunbalken in alle richtingen gestabiliseerd. In vergelijking met poeren zijn H-ankers dan ook veiliger en storm vaster. Hoeveel ankers u nodig heeft, hangt af van de grootte van de overkapping. Een groter model heeft namelijk meer steunbalken nodig dan een kleiner exemplaar. We adviseren om twee zakken beton per H-anker te gebruiken.
Door gebruik te maken van turbo of snel beton kunt u de carport in één dag zetten. Normaal beton heeft circa 20 uur nodig om uit te harden, terwijl turbo beton binnen slechts 20 minuten is uitgehard! Bepaal de plaats waar de palen moeten staan, graaf een gat en plaatst een H-anker in dit gat. Vervolgens het beton eromheen storten en laten uitharden. Onze grondankers zijn CE gekeurd en gemaakt van gegalvaniseerd metaal. Dat wil zeggen dat het metaal is bedekt met een extra laagje zink. Hierdoor is het materiaal beter bestand tegen corrosievorming zoals roest en krijgt het een fraaiere kleur.

Paalhouder

Soms is het niet mogelijk om H-ankers of paalpunthouders te gebruiken vanwege een harde ondergrond zoals tegels, een betonvloer of bestrating in de tuin. Het is niet nodig om deze bestrating op te breken, want paalhouders bieden een uitkomst. Het zijn verzinkte metalen paalhouders op een onderplaat, geschikt voor vierkante palen. 
Deze vierkante paalhouder op plaat is ideaal geschikt om carportpalen of terrasoverkapping palen op een betonnen of houten vloer te bevestigen.     
De paalhouder is gemaakt van thermisch verzinkt staal en biedt extra bescherming tegen houtaantasting en grondcontact.


Betonpoeren

Wilt u een stevige constructie bouwen zoals een carport, terrasoverkapping, tuinoverkapping, veranda of kapschuur? Door gebruik te maken van betonpoeren zorgt u voor een goede fundering. Daarnaast zorgt de combinatie van beton en hout voor een prachtige afwerking en past in elke stijl tuin, zoals modern of design. Wanneer u een carport of overkapping bouwt van Douglas, Red Class Wood hout of Vuren geïmpregneerd  hout, kunt u gebruik maken van betonpoeren waar de constructie op rust. Deze poeren zorgen ervoor dat de constructie niet weg zakt in de grond en bij weersomstandigheden zoals hevige wind niet wegwaait.
Carports op maat  levert de betonpoeren in een stijlvolle antraciet kleur met een RVS plaat voor de bevestiging. De zijkanten zijn afgeschuind (“facet”) en de betonvoet krijgt daardoor een luxe uitstraling. De poeren zijn in diverse maten verkrijgbaar.

 

 


Aantrekkelijke prijzen - Carports op maatAantrekkelijke prijzen
Specialist in maatwerk - Carports op maatSpecialist in maatwerk
Snelle levering - Carports op maatSnelle levering
Ook levering voor snelbouw mogelijk - Carports op maatOok levering voor snelbouw mogelijk