H-ankers

H-ankers


Carports-op-maat H-ankers


H-ankers zijn balkdragers  met een H vorm en zijn grijs gegalvaniseerd en vuur verzinkt. Deze balkdrager is een erg handig hulpmiddel bij het vastzetten van een carport, terrasoverkapping, tuinoverkapping, kapschuur of tuinhuisje, want ze worden in beton in de grond verankerd.
Door de robuuste verankering in beton zijn de steunbalken in alle richtingen gestabiliseerd. In vergelijking met poeren zijn H-ankers dan ook veiliger en storm vaster. Hoeveel ankers u nodig heeft, hangt af van de grootte van de overkapping. Een groter model heeft namelijk meer steunbalken nodig dan een kleiner exemplaar. We adviseren om twee zakken beton per H-anker te gebruiken.
Door gebruik te maken van turbo of snel beton kunt u de carport in één dag zetten. Normaal beton heeft circa 20 uur nodig om uit te harden, terwijl turbo beton binnen slechts 20 minuten is uitgehard! Bepaal de plaats waar de palen moeten staan, graaf een gat en plaatst een H-anker in dit gat. Vervolgens het beton eromheen storten en laten uitharden. Onze grondankers zijn CE gekeurd en gemaakt van gegalvaniseerd metaal. Dat wil zeggen dat het metaal is bedekt met een extra laagje zink. Hierdoor is het materiaal beter bestand tegen corrosievorming zoals roest en krijgt het een fraaiere kleur.

Aantrekkelijke prijzen - Carports op maatAantrekkelijke prijzen
Specialist in maatwerk - Carports op maatSpecialist in maatwerk
Snelle levering - Carports op maatSnelle levering
Ook levering voor snelbouw mogelijk - Carports op maatOok levering voor snelbouw mogelijk